HTML

Gondolkodni, Mérlegelni és Cselekedni

Sokan, sokfélék vagyunk a világban és mégsem használjuk ki az ebben rejlő lehetőségeket! Ülünk a kis mikrokozmoszunk közepén egyre magányosabban, s a történésektől igyekszünk függetleníteni magunkat. Ha mégis változás áll be körülöttünk, rövid időre kijjebb lépünk. Sajnos, sok esetben egyszerűen csak bűnbakot keresni. Emberkeként ennél sokkal többet tehetünk! Mondhatjuk: Emberibb eszközök állnak rendelkezésünkre. Képesek vagyunk Gondolkodni, Következtetni, Dönteni és sok más mellett Leírni azt ami az elménkbe és szívünkbe fészkelte magát...

Friss topikok

Linkblog

Elindult

2010.09.05. 17:03 :: Jácint 76

Kedves Mindenki!

Internetes naplót írni nem nagy kunszt, se szeri se száma ezeknek a világhálón.

Az írás szeretete okán indítottam el az oldalt, egy újabb aprócska pontot generálva a virtuális térben, ahol lehetőség nyílik beszélgetni és elmélkedni a világról, hazánkról és nem utolsósorban rólunk Emberekről, akik mindezeket képesek vagyunk megérteni és ha kell változtatni is tudunk a dolgainkon.

Kishazánk átalakulóban van. Ennek iránya ma homályban burkolózik.

Ez természetes, avagy sem?

Legyen ez a bevezető témánk, hiszen a kérdés megválaszolása és a helyzet formálódása, gyermekeink és unokáink életére is komoly hatást fog gyakorolni.

Folytatása következik... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasjacint.blog.hu/api/trackback/id/tr82273340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása